:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022 :: 2023 ::
Vorwärts!

:: Jordbær & ananas ::
11,6 %. Brygget på 1/4 røsslyng- og 3/4 fjellhonning, med avkok av 100g jordbær- og ananas pr liter. Etter gjæring tilsatt te for munnfølelse. Lav sødme.
OG 92, FG 0, SG 2
——
Absolutt nydelig! Smak av kanskje 3/4 jordbær og 1/4 ananas. Fin røsslyng fra honningen. Fin snerp fra teen. Passelig sødme. I wanna dance with some body!!

:: Skogsbær & jalapeño ::
13,4 %. Brygget på 1/4 røsslyng- og 3/4 fjellhonning, med avkok av 100g skogsbær pr liter. Etter gjæring tilsatt avkok av 0,5g Santa Maria jalapeño pr liter og 2g te pr liter for munnfølelse. Lav sødme.
OG 112, FG 4
——
Tidlig smak viser at det er et fint sammensurium av ingrediensene der pepperen styrer showet. Men selv om den er krystallklar har den også en lett lakserende effekt. Så da gikk den i fryseren og kom ut igjen som likør på nærmere 20 %. Og dette kunne jeg lett gjøre igjen – smakfull sak som sparker fra uten at pepperen forstyrrer.

:: Basevår ::
11 %. Brygget på 1/3 røsslyng- og 2/3 akasiehonning. Etter gjæring tilsatt te for munnfølelse. Lav sødme.
OG 87, FG 0, SG 2
——
Nydelig blanding med lynghonning – frisk og god! Passe søt. Kunne vært litt mer snerp fra teen, men uten at det går ut over opplevelsen. Lite spennende, skulle likevel bare ha en påskekos.