2021

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 ::

Året for holde det enkelt.

:: Akasie ::
11 %. Brygget på akasiehonning, med 0,4g knust svartpepper pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Myk «hvitvin» med unødvendig mye pepper.

:: Røsslyng ::
11 %. Brygget på røsslynghonning, med 0,2g knust svartpepper pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Grumsete og fruktig med et tørt sting. Bortsett fra den sterkt dominerende honningsmaken kjennes mjøden merkelig tørr. Kunne ikke vært mindre søt. Skylder på honningen. Pepperen forsvinner litt, men underbygger (trolig) kompleksiteten og bitterheten fra honningen. Alkoholen varmer magen. Et godt måltid.

:: Fjell ::
11 %. Brygget på fjellhonning, med 0,2g kvernet svartpepper pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Enkel og grei. Forsiktig pepper. Passe søt.

:: Ingefær ::
11 %. Brygget på fjellhonning, med 0,5g ingefær pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Rett etter flasking: Det eneste jeg bryr meg om er mengden ingefær. Og jeg kjenner ingenting, utenom et knappenålshode langt der borte. Kan jeg ha vært for raus med klarningsmiddel? Kanskje den bare trenger tid på å samle seg.


:: Muskat ::
10,5 %. Brygget på fjellhonning, med 0,5g muskat pr liter. Medium ettersøting.
OG 83, FG 0, SG 10
——
Snart på gjæring.

:: Svake jordbær ::
11,5 %. Brygget på 3/4 fjellhonning og 1/4 røsslynghonning, med saft fra 50g jordbær pr liter. Medium ettersøting.
OG 90, FG 0, SG 10
——
Snart på gjæring.

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 ::