2021

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 ::

De beste så langt dette året

:: Svake jordbær ::
11 %. Brygget på 3/4 fjellhonning og 1/4 røsslynghonning, med saft fra 50g jordbær pr liter. Medium ettersøting.
OG 88, FG 0, SG 14
——
Smaker etter ingrediensene, jordbær og lynghonning. Ingen overdreven smak fra noen av dem, et passe hint. God, bedre, best. Himmelfallen.

:: Røsslyng ::
11 %. Brygget på røsslynghonning, med 0,2g knust svartpepper pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Grumsete og fruktig med et tørt sting. Bortsett fra den sterkt dominerende honningsmaken kjennes mjøden merkelig tørr. Kunne ikke vært mindre søt. Skylder på honningen. Pepperen forsvinner litt, men underbygger (trolig) kompleksiteten og bitterheten fra honningen. Alkoholen varmer magen. Et godt måltid.

:: Jordbær og rabarbra ::
10 %. Brygget på 1/4 norsk honning og 3/4 fjellhonning, med saft fra 100g jordbær- og 100g rabarbra pr liter. Medium ettersøting. Blandet ned til 10 %.
OG 94, FG 6, SG 17
——
Kjenner tydelig jordbær. Litt skarp ettersmak fra rabarbraen. Denne mjøden blir bare bedre og bedre ettersom rabarbraen legger seg. Men kan ikke måle seg med fjorårets.

:: Fjell ::
11 %. Brygget på fjellhonning, med 0,2g kvernet svartpepper pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Enkel og grei. Forsiktig pepper. Passe søt.

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 ::