2022

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022 ::

:: Pepperkake til konkurranse ::
10,8 %. Brygget på 1/3 røsslynghonning og 2/3 fjellhonning, med kanel, svartpepper, kardemomme, muskat, nellikspiker og fersk ingefær.
OG 83, FG 0, SG 11
——
For første gang brygger jeg for konkurranse, både Mead Madness og norsk mjødmester.

:: Braggot 15 ::
10 %.Brygget på lys hvetemalt, mørk spesialmalt, Magnum-humle, fjell- og røsslynghonning. Normal karbonering.
OG 76, FG 0, EBC 25, IBU 27
——
Siden 14 var et stort steg i riktig retning bør 15 bli perfekt.

:: Magnum ::

11 %. Brygget på akasiehonning, med avkok av 2g magnum-humle (15 AA) pr liter kokt i 10 min.
OG 87, FG 0, SG 10, IBU 20
——
Hoppsann i 2017 ble min første suksess. Neste humleforsøk i 2018 ble avføringsmiddel. Vil gjenta førstnevnte.

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022 ::