2022

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022 ::

:: Jordbær ::
12 %. Brygget på 70 % fjell- og 30 % røsslynghonning, med saft kokt på 150g jordbær pr liter. Medium ettersøting.
OG 94, FG 0, SG 8
——
Vårens eventyr på kok, sommerens eventyr på flaske.

:: Magnum R ::
10,8 %. Brygget på 30 % røsslyng- og 70 % akasiehonning, tilsatt avkok av 2g magnum-humle pr liter (15 AA) kokt i 10 min. Medium ettersøting.
OG 85, FG 2, SG 13
——
Reprise på magnumen og blander inn røsslynghonning. Nydelig! Mye sjel som varmer magen. Myk røsslyng. kledelig humle. Ble søtere enn beregnet, noe som kamuflerer en del av humlen. Tåkete, men røsslynghonning er nå engang slik.

:: Damn fine coffee ::
11 %. Brygget på fjellhonning, med 35g kaldbrygget kaffe pr liter og 5g mesket svart malt pr liter. Medium ettersøting.
OG 87, FG 0, SG 10
——
Smaker som svak karsk dagen derpå som noen har satt i kjøleskapet og tilsatt en skvett Kahlua. Sterk og oppkvikkende, men ikke den jeg er stoltest av.

:: Magnum ::
10,5 %. Brygget på akasiehonning, tilsatt avkok av 2g magnum-humle pr liter (15 AA) kokt i 10 min. Medium ettersøting.
OG 83, FG 0, SG 10
——
Fred på jord! Pen bitterhet fra humlen. Smaksmessig kunne man tro det var en hel del appelsin involvert.

:: Pepperkake til konkurranse ::
10,5 %. Brygget på 1/3 røsslynghonning og 2/3 fjellhonning, med kanel, svartpepper, kardemomme, muskat, nellikspiker og ingefær. Medium ettersøting.
OG 83, FG 0, SG 14
——
For første gang brygger jeg for konkurranse: Mead Madness og norsk mjødmester. Fikk begge steder ca 50 % score. Forståelig, siden jeg ikke var fornøyd selv med krydrene. Fikk også flere gode tips tilbake.


:: Jordbær 14 ::
14 %. 1/5 av sukkeret kommer fra røsslynghonning, resten fra rent sukker, med saft kokt på 160g jordbær pr liter. Medium ettersøting.
OG 110, FG 0, SG 8
——
Mer er mer. Vi får se om mer blir bedre.

:: 2017 :: 2018 :: 2019 :: 2020 :: 2021 :: 2022 ::