Nyeste

:: 17. mai ::
11,3 %. Brygget på 1/4 røsslynghonning og 3/4 akasiehonning. Etter gjæring tilsatt te av nordlandssnaps-krydder (2g pr liter). Sødme: 8g sukker pr liter.
——
Tidligsmak dagen etter flasking, mest for å kjenne om krydderiene er der. Og det er de.

:: Sitrus ::
11,3 %. Brygget på 1/3 røsslynghonning og 2/3 akasiehonning. Etter gjæring tilsatt avkok av bittert appelsinskall (1g pr liter) og svart-te for munnfølelse (2g pr liter). Sødme: 5g sukker pr liter.
——
Tidligsmak dagen etter flasking: Hits the spot! Kjennes ut som jeg har funnet fin mengde sitrus. Vi blir nok gode venner fram til 17. mai.

:: Te-test ::
10,5 %. 1/4 røsslynghonning, 3/4 akasiehonning. Etter gjæring delt opp og tilsatt 2g pr liter ulike typer te (tørket hibiskus, blå kattost, roseknopper og ingefær), kokt i 10 min. Sødme: 5g sukker pr liter.
——
Jeg fikk plutselig lyst til å gjøre en te-test. Handelen ble gjort på verdensmat.no, en flott kilde til mye snacks, om både mat og drikke.

Jeg gikk relativt lavt ut med ukjente ingredienser, og smakstest-messig en nedtur. Ingefær og hibiskus dempet honningsmaken, men det var også alt. Selve teen la ellers igjen ingen til svært lite smak. Ingenting galt, jeg bare ønsket meg mer.