Julen 2019

Går ut av året på dypt vann, med to helvetes eksperiment. Mot alle råd og med øyenbryn hevet over en hver tvil. The last hurrah.

:: Julesatan ::
13,9 %. Brygget på 2/5 HC norsk honning og 3/5 fjellhonning, med 6 g kanelstenger pr liter, 1,6 g kardemomme pr liter, 1 g ingefær pr liter, 0,7 g svartpepper pr liter, 0,3 g muskattnøtter pr liter og 1 stk nellikspiker pr 4,8 liter. Ettersøtet til SG 10.
OG 109, FG 0, SG 10

:: Bacon ::
15,5 %. Brygget på HC fjellhonning, med 0,7 g svartpepper pr liter. Etter gjæring tilsatt 1,5 dl vodka trukket en uke i 30 g sprøstekt bacon. Ettersøtet til SG 6.
OG 110, FG 0, SG 6