:: Jordbær & sjokoloade ::

Skulle lage med jordbær og rabarbra, men juiceren min kjørte seg flere ganger fast i rabarbraen. Gode råd var ikke en gang dyre. Sjokolade ble (forhåpentligvis) redningen.

:: Jordbær & sjokolade ::
11,3 %. HC norsk honning, akasiehonning, jordbær, sjokolade Brygget på 1/2 HC norsk honning og 1/2 akasiehonning, med 18 g 70%-sjokolade pr liter og saft fra 150 g norske jordbær pr liter. Ettersøtet til SG 6.
OG 90, FG 0, SG 6


21.6.2019
Jordbær kokes i 15 min. Sik av til ny kjel, tilsett vann, sjokolade og gjærnæring. Varm til 90 grader, avkjøl. Tilsett honningen.

Mulig det ble litt mye sjokolade …

OG 89
Gjær: Mangrove Jack’s M05
Sett til gæring med blowoff

22.6.2019. Blowoff fjernes.

x.7.2019. FG 0. Vinsvovling. Kieselsol.

x.7.2019
4,4 liter mjød
1 dl vann
87 g honning, SG 6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *