2019

:: 2017 :: 2018 :: 2019

:: Vikingmjød 3 ::
10,9 %. Solhøy lynghonning, røsslyng, einerbær

3,8 liter mjød brygget på lynghonning, med 8 g røsslyng + 3 g einerbær (kokt i 60 min).
OG 83, FG 0, SG 6

:: Svartpepper og kakao ::
9,7 %. HC ekte honning, svartpepper, kakao

3,8 liter mjød brygget på HC ekte honning og 4 g svartpepper. Etter gjæring tilsatt 2 dl avkok fra 24 g kakaonibs (7 g pr liter) kokt i 10 min.
OG 83, FG 4, SG 6

:: Kaskade ::
6 %. Lynghonning, cascade-humlen
3,8 liter brygget på lynghonning fra Stavland og Solhøy, og cascade-humlen (2 g kokt 30 min, 10 g kokt 1 min).
OG 47, FG 0, SG 10

:: Den svake kusinen ::
5,2 %. Malt, humle, HC ekte honning
3,8 liter malt-mjød brygget på 220 g maris otter, 11 g cara amber, cascade-humlen (25 g kokt i 5 min) og 350 g HC ekte honning. Honningen bidro til 60 % av sukkeret.
OG 40, FG 0

:: Ølmjød #9 ::
8,2 %. Malt, humle, HC ekte honning
3,8 liter malt-mjød brygget på 800 g maris otter, 40 g cara amber, cascade-humlen (5 g kokt i 60 min og 10 g i 1 min) og 350 g HC ekte honning. Honningen bidro til 30 % av sukkeret.
OG 72, FG 9